Nemzetközileg elismert, tapasztalt szakorvosra bízná látását, a jelenlegi legmodernebb, csúcstechnológiás lézerkészülékkel?

Központunkban Magyarország egyik ELSŐ lézeres látásjavítás specialistája, PhD Dr. Hassan Ziad végez Európában egyedülálló, NIDEK Advanced Vision Excimer Laser japán csúcstechnológiájú lézerkészülékkel, több mint 25 éves tapasztalattal lézeres látáskorrekciós műtéteket.

Modern, teljesen felszerelt centrumunkban olyan operációs berendezés és diagnosztikai eszközök állnak rendelkezésünkre, melyekkel microméteres nagyságú eltérések mutathatók ki, így az eltérések már kezdeti fázisukban diagnosztizálhatóak, ezáltal kezelésük idejében megkezdhetők, valamint személyre szabott várható műtéti eredmények tervezhetők meg. A Wavefront aberrometriának köszönhetően wavefront, azaz hullámfront kezelést vagy másnéven sasszem kezelést végzünk, mellyel az olyan egyedi szaruhártya rendellenességek is korrigálhatóak, amiket egy szemüveg vagy kontaktlencse nem tud korrigálni, így a végeredmény akár 200%-os látásjavulás is lehet.  Klinikánkban KIZÁRÓLAG ezt az egyedi kezelést végezzük, minden egyes páciens számára.

Több ezer emberen végzett műtéti eredményeink azt bizonyítják, hogy az általunk alkalmazott kezelések teljes mértékben biztonságosak, műtéti eredményeink országos és európai szinten is kimagaslók, melyekről hazai és nemzetközi szakmai konferenciákon évente többször is publikálunk.

Klinikánkat számos páciens keresi fel más klinikákban végzett lézeres látásjavító beavatkozásokkal való elégedetlenség miatt, hogy általunk végzett korrekciós műtéttel segítsük elérni számukra az eredetileg várt eredményt


Szemészeti szakrendelőnkben teljes körű szakellátást biztosítunk:   

 • Lézeres látásjavító szemműtétek (PRK, LASIK, PTK) melyekről bővebb információt itt olvashat: www.lezereslatasjavitas.hu

 • Keratoconus kezelése - Collagen Cross Linking műtét, melyről bővebb információt itt olvashat: www.lezereslatasjavitas.hu

 • Szemfenék vizsgálat pupillatágítás nélkül:
  Nidek RS-330 Retina Scan Duo Speactral Domain OCT / FAF Funduskamera: Az OCT és egy funduskamera optimális fúziója, egyidejűleg kapunk átfogó adatokat a retina és a szemfenék állapotáról, pupillatágítás nélkül. Nagyfelbontású – akár 50 képet is átlagoló – és nagy területet, 12×9 mm szkennelő spectral domain OCT és egy 12MPixeles 45°-os non-myd funduskamera egyben.

 • Szemfenék vizsgálat pupillatágításban

 • Szem elülső szegmensének elemzése:
  Pentacam AXL: A Pentacam HR továbbfejlesztett változata, 138 ezer pontot mér a szem elülső szegmensén, magas szintű fénytörési diagnosztikai vizsgálat. 

 • Computeres látásélesség vizsgálat:
  OPD Scan III: Csúcstechnológia a szemészeti diagnosztikában, amellyel a normál szemtől kezdve a legmagasabb szintű rendellenességekig képileg és analitikusan is tökéletes eredményeket láthatunk és mérhetünk.

 • Látótér vizsgálat: zöldhályog (glaucoma) okozta / ideggyógyászati eltérések okozta látótérkiesések vizsgálata

 • Zöldhályog (glaucoma) szűrés: kivizsgálás, szemnyomás mérés, látótérvizsgálat, OCT vizsgálat, állapotkövetés

 • Érintés nélküli digitális szemnyomás mérés

 • Szemüveges korrigálás, szemüveg felírás

 • Kontaktlencse szakrendelés és tanácsadás

 • Szemészeti szűrővizsgálat munka alkalmasságihoz, gépjármű vezetéshez

 • Recept felírás